Tvillingparadoxen

 Tvillingparadoxen är skriven av Theres K. Agdler och publicerad 2015.
 
Linn är en ung kvinna som bor i Östersund. Hon är nästintill besatt av tvillingar. Varje kväll badar hon i sitt badkar. Hon letar efter sin syster och planerar en stöld av något som varit allt hon tänkt på sedan hon var 12 år och var med sin pappa på Naturhistoriska museet i Göteborg. Där såg hon de siamesiska tvillingarna i Naturaliekabinettet. Hon bestämde sig redan där och då att hon skulle befria dem och ge de en begravning.
I den andra delen är Linn i Abisko och tältar och gräver ett hål och inbillar sig polisförhör. Det framkommer också mer och mer att Linn kanske inte minns allt i sin barndom riktigt korrekt, eller om hon förträngt det.
 
Boken är uppdelad i två delar, första delen på framsidan och på baksidan upp och ner är den andra delen. Det är ett fiffigt format. Boken i sig är väldigt märklig, Linn är en annorlunda karaktär. Hon badar varje kväll och har två uppsättningar av allting. Hon säger att en av varje sak är för hennes syster Liv, men har hon verkligen en syster? Det är en rätt rörig bok men ändå relativt lättläst. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0